Syyskausi avataan – siis kohdataan!

Syyskauden ohjelma on julkaistu!

Olemme enemmän kuin iloisia päästessämme koronakaranteenien jälkeen takaisin normaaliin toimintaamme: konsertteihin, tapahtumiin, työpajoihin, Taiteen päivään ja yhteiseen toimintaan.

Koronavuosista jäi jotain hyvääkin. Tulevana 26. Taiteen päivänä kolme konserttia striimataan kirkosta suoraan palvelukeskus Iltaruskoon ja nettikanavien kautta se on kaikkien muidenkin kauempana asuvien kuultavissa ja nähtävissä.

Tämä kausi on paikallisen musiikin vahvasti elävöittämää. TJMoonbeatissa sekoittuu kaustislainen ja veteliläinen geeniperimä svengaavaan rootsmusiikkiin. Kamarimusiikkiviikon jatkojamit soitetaan pelimanniyhdistyksen ja ystävien voimin ja uutta musiikkisukupolvea edustaa Kaustisen musiikkilukiosta alkunsa saanut Backyard Quartet. Tunnelmallinen joululauluilta tuo joulun hengettäret pianisti Outi Kankaan ja viulisti Ritva Talvitien säestämään toivotuimpia yhteislauluja Pelimannnitalon ison tuvan jouluisessa hengessä.

Taiteen päivä tuo taas paljon uutta koettavaa, kuultavaa, nähtävää ja tehtävää. Päivän teemana onkin Kohtaamisia. Toivomme että yhä uudet perheet, nuoret ja ikäihmiset löytävät Taiteen päivän tarjonnan: sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Kulttuurin parissa kohdataan.

Musiiki ry:n teema 2022-2023

Taide kuuluu kaikille!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s