Musiiki ry:n syyskausi 2020

Kuten koko maailmaa, koronapandemia ravisteli Musiiki ry:n toimintaa jo kevätkaudella. Kevään tapahtumat siirrettiin syksylle ja perinteiset Kevätjamit järjestettiin videoyhteyksien avulla etänä. Voit kurkata esityksiä Musiiki ry:n facebooktililtä.

Syyskaudelle otimme varovaisen linjan koronan toisen aallon vuoksi: karsimme tapahtumat minimiin ja järjestämme esimerkiksi perinteisen Taiteen päivän kokonaan ulkotapahtumana sekä etäyhteyksien avulla.

Pandemia on viitoittanut meidänkin yhdistyksemme käyttämään digitaalista alustaa ahkerammin ja siitä on tulossa vakiintunut osa toimintaamme. Ja se on mainio lisä.

Saavutettavuus, yleisöpohja, uudet toimintamahdollisuudet, taiteen alojen monipuolisuus, monitaiteellisuus, tietoisuus suomalaisesta musiikista ja kulttuurista voivat levitä laajemmalle verkon kautta. Olemme löytäneet myös uusia yhteistyökumppaneita ja tilanne tuntuu olevan ”win-win” kaikille osapuolille. Koronakriisi tuntuu todellakin lisänneen yhteisöllisyyttä ja paikallisten tahojen yhteistyötä.

Toivomme jokaiselle tervettä syksyä taiteen hyvää tekevää vaikutusta unohtamatta. Ensimmäisenä tapahtumana Taiteen Päivä saa Kaustisen kylän täyteen monipuolista kulttuuria, liikuntaa, osallistavuutta ja etäyhteyksiä. Tästä lisää lokakuun alussa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s